Wij zijn wij

Mens at Work is in 2000 opgericht door Marjolein van Schijndel en Masja Duyn-Dolleman. Als specialisten in blijvende gedragsverandering en het analyseren van houding en beweging geven zij sinds 1996  trainingen en adviezen bij bedrijven in diverse branches.

Daarnaast hebben zij ruim 30 jaar ervaring met arbeidsgerelateerde problematiek in de Paramedische Praktijk Oefentherapie Hoorn.

MensatWork heeft de tools naar succes.

Met veel enthousiasme en succes en trainen, adviseren en begeleiden de psychosomatisch werkende bedrijfsoefentherapeuten van MensatWork medewerkers  in gezond bewegen en gedrag, op naar duurzaam herstel, fit en vitaal! Bij Mens at Work vinden we dat iedereen het recht heeft opeen gezond en vitaal leven. Maar gezondheid en vitaliteit kun je niet voor lief nemen ervan uit gaande dat beide aspecten je overkomen.

 

Zelfempowerment

Wij staan voor zelfempowerment, waarbij het creeren van duurzame- en vitale organisaties onze uitdaging is! Wij werken vanuit de visie dat organisaties en hun medewerkers de kracht in zich hebben om zelf iets aan vitaliteit- en gezondheidsmanagement te doen. Soms is er behoefte aan begeleiding en handvatten.

Wat ons beweegt en uitdaagt is het zoeken naar indicatoren die als basis en/of ter inspiratie  dienen  voor het verder ontwikkelen van vitaliteitsbeleid en gezondheidsmanagment​. In de praktijk betekend dat verder gaan dan alleen  adhoc-oplossingen.