Leefstijladvies & Coaching

Individuele interventie incompany of op locatie

Werkplezier versterken? Weer meer energie en veerkracht ontwikkelen? Werken aan werkdruk, stress of burn-out? Ontdekken wat energie geeft en wat de medewekrer echt belangrijk vindt ?

 

Bepaalde gebeurtenissen in het leven overkomen ons zonder dat we weten waarom en zonder er iets aan te kunnen doen. Als mens zijn we echter heel goed in staat keuzes te maken.
Bij MensatWork geloven we dat life-events niet volledig te bepalen zijn en tegelijkertijd we een keuze hebben hoe ermee om te gaan. Onze coach laat medewerkers stilstaan bij: “Wat is er te leren? Hoe kan ik er beter uitkomen?”

 

MensatWork coaching helpt medewerkers in beweging te komen in een richting diehij/zij belangrijk vindt.

Concept Mijn Positieve gezondheid.

Mensen zijn niet hun aandoening. Toch focussen we daar als het over gezondheid gaat doorgaans wel op. Alle aandacht gaat uit naar klachten en gezondheidsproblemen, en hoe we die kunnen repareren. Positieve Gezondheid kiest een andere invalshoek. Het accent ligt niet op ziek en zeer. Maar op de medewerker als mens, op diens veerkracht, vitaliteit en op wat het leven betekenisvol maakt.

Nieuwsgierig naar Mijn Positieve Gezondheid, klik hier http://mijnpositievegezondheid.nl/

 
Maatwerk

Een coachingstraject is maatwerk en begint met een persoonlijke intake waarin  doelen worden gesteld en een nulmeting wordt gedaan. Coaching bestaat meestal uit een combinatie van gesprekken, fysieke oefeningen en opdrachten, aangevuld met online-info, filmpjes en hand-outs.