Consultancy

MensatWork consultancy
geschikt voor gezondheids klachten?

De bedrijfsoefentherapeut helpt u medewekers bewust te worden van hun gewoonten en geeft inzicht in wat er beter kan. Hierdoor kunnen zij zelf de klachten verminderen en voorkomen dat ze terug komen.

MensatWork  geeft u medewerkers  regie over pijn, slaap en stress

Voor pijn, slaap en stress  een gespecialiseerde interventie. Samen met de medewerker maakt de bedrijfsoefentherapeut een behandelplan op basis van de specifieke inbreng van de medewerker, helder voor ogen welke gezondheidsprobleem hij/zij opgelost wil hebben.  Behalve op de werkplek, komen wij indien nodig aan huis, in de sport- of hobby omgeving.

MensatWork houdt u medewerkers mentaal& fysiek in beweging, leert kwalitatief en beter te bewegen  aan, waardoor klachten geen stand houden!
Bedrijfsoefentherapie

Met veel enthousiasme, succes en ervaring, trainen, adviseren en begeleiden de psychosomatisch werkende bedrijfsoefentherapeuten van MensatWork medewerkers in gezond bewegen en gedrag, op naar duurzaam herstel, fit en vitaal!

Verbeteren van dagelijks functioneren

Met een gecombineerde beweeg- en gedrags interventie richten wij ons primair op het verminderen van beperkingen tijdens het dagelijks leven (werk, hobby, sport en sociale activiteiten). Ons streven is dat medewerkers zich bewust wordt van de samenhang tussen eventuele klacht, lichaamshouding, beweeg-patroon enerzijds en gebeurtenis, gedachten, gevoel, (beweeg/bevries) gedrag anderzijds. En de omgevingsfactoren die daarbij een rol spelen.

Hersteltraject chronische pijnklachten

Hersteltraject rugklachten

Hersteltraject stress

Hersteltraject slaapproblemen